Het Passiespel van het Aquariustijdperk

| De Roep tot Ontwaken | Dienaren van het Goddelijk Plan | Ongewone Inzichten

 

Dit is Jouw Oproep voor Actie!


Er is een uiterst toepasselijk en bekend gezegde dat "er vele geroepenen zijn, maar weinig uitverkorenen". Dit komt doordat er wereldwijd heel weinig mensen zijn die de ernst en de mogelijkheden van deze tijd op waarde kunnen schatten. De meeste mensen horen de roep wel op een bepaald niveau – net al jij nu –, maar zij horen niet bij de uitverkorenen, simpelweg omdat ze nalaten om positief gehoor te geven aan die roep. Daarmee sluiten ze zichzelf van de beloofde luister uit.

 

Zodra de schijnzekerheden waar men zich gewoonlijk aan vast houdt overal ter wereld ineen beginnen te storten, zal men noch de gelegenheid, noch de rust hebben om de lessen – en de principes die erin verweven zitten – te leren en op tijd in het leven te integreren.

 

Nu heb je de kans om uit eigen vrije wil een verstandige en uiterst belangrijke beslissing te nemen, want straks zullen de omstandigheden die keus onmogelijk maken.

 

Nu is het perfecte moment om zonder enig compromis het pad van begrip te kiezen, om je op die manier voor te bereiden op dat wat er komen gaat.

 

Je eigen directe keuzes zullen de bestemming van je ziel – en die van de wereld – bepalen. Bedenk dat alles met elkaar verbonden is, en dat niemand gemist kan worden; iedereen heeft een rol te spelen. Op de grote reis naar de Nieuwe Wereld zijn er geen passagiers; iedereen is bemanning!

 

De Nieuwe Roep legt zeer sterk de nadruk op het uitnodigen tot juiste actie. De boodschap is: zoek, zorg dat je begrijpt wat er gebeurt, verenig je in groepen, zuiver jezelf, bereid je gezamenlijk voor, en geef jezelf volledig, zonder enig compromis, aan één of andere vorm van dienstbaarheid aan de wereld.

 

Op dit moment heb je de kaart in handen die de weg naar spiritueel succes laat zien, maar onthoud dat de kaart niet de weg zelf is.

 

Terug naar de inhoudsopgave

Volgende hoofdstuk Pagina voor het laatst bewerkt op: 08/11/2005