Online Spirituele dienstbaarheid in de praktijk deel I

De online groep als een intuïtieve transcendente entiteit

Er is een groot verschil tussen traditioneel online spiritueel groepswerk en intuïtief online transcendentaal groepswerk.

Traditionele online spirituele ontwikkeling en groepswerk vindt plaats in het 4e bewustzijnsveld. De traditionele groepen worden bepaald door volgzaamheid. Volgzaamheid en herhaling zijn dienst aan jezelf en niet aan de groep waartoe je ‘behoort’.

Intuïtieve transcendentale ontwikkeling en groepswerk vindt plaats in het 5e en 6e bewustzijnsveld.

Bij transcendent groepswerk is het doel trouw te blijven aan de eigen intuïtieve waarnemingen. Als belangrijk onderdeel van de groep is het belangrijk om je eigen intuïtieve innerlijke stem te laten spreken. Dit is dienstbaarheid aan de groep als zelfstandige eenheid en aan het transcendente groeiproces naar perfecte samenwerking.

De stap van 4 naar 5,.. en 6

Het 4e rijk is het menselijke veld van bewustzijn. Dit betekent bewustwording van (zichzelf) en dus ook van de ander. Dit niveau van bewustzijn is astraal gericht op zowel dagbewustzijn als droombewustzijn.

In het astrale menselijke bewustzijnsveld kan men zich bewust worden van mentale gebieden van het 5e veld van bewustzijn. In individuele zin is in dit geval het 5e bewustzijnsveld het ultieme bereik. In de Overziel is dit niveau echter het laagste niveau van het 5e bewustzijnsveld.

Om vooruitgang te boeken in het individuele mentale veld, dient het bewustzijn zich verder uitbreiden. Je hebt een ander bewustzijnsveld nodig, een andere spiegel met een hogere energetische frequentie om te reflecteren.

Online Intuïtief transcendentaal groepswerk heeft een positief effect op bewustzijnsverruiming en op het vinden van de eigen ziel toon (ziel resonantie).

Als je bewustzijn eenmaal is afgestemd op het 5e bewustzijnsveld, wordt de stap naar het 6e rijk je duidelijk.

Als deelnemers is je vrijheid in het 4e rijk grenzeloos. We zijn allemaal verbonden in het 6e bewustzijnsrijk dat het Al dient en buiten het wereldse vlak ligt.

— Kirsten